Elevföreningar

På Rudbeck finns det många föreningar som våra elever själva har startat upp och driver. Här nedanför hittar du information om några av dem.

Rudbecks elevkår

Vi i elevkåren jobbar bland annat för att du som elev ska få inflytande i skolan. Vi vill också sätta en guldkant på skoltiden genom olika evenemang, tävlingar och andra roligheter. Elevkåren är en elevorganisation som tillämpar enskilt medlemskap, alltså frivilligt medlemskap för skolans elever. Elevkåren har en arbetande styrelse som utses av medlemmarna på ett stadgeenligt årsmöte.

elevinflytande@gmail.com

Agnes Holm – Ordförande
Felicia Tjus – Vice Ordförande / Evenemangsansvarig
Natalie Ekegårdh – Ekonomiansvarig
Ida Thyberg – Föreningsansvarig
Eric Brished – Medlemsansvarig
Josephine Andreasson – Kommunikationsansvarig
Emelie Dagnå – Socialansvarig
Alva Mickelsson – Sammanhållningsansvarig

RIF – Rudbecks Idrottsförening

Vi anordnar idrottsaktiviteter och idrottsevenemang för dig som är medlem. Det är vi som håller i anmälan och arrangemang av olika skolidrottsturneringar, till exempel Skol-DM och Skol-SM. Medlemskap kostar 52 kr per år.

rif@rudbeck.se

Nicole Lundström – Ordförande
Marcus Wreber – Kassör
Linnea Berglund – Vice ordförande
Magnus Dahlberg – Sekreterare
Carl Lekselius – Turneringsansvarig
Elenor Franzén – Kommunikatör / Ansvarig för sociala medier
Amanda Sanderfelt – Ansvarig för Skol-DM
Carl Lekselius – Prisansvarig
Karin Asp och Anton Lövgren – Suppleanter

Ny Generation

Vi är ett gäng kristna ungdomar som ses ett par gånger i veckan. Vi finns till för alla elever, du som inte är kristen är också välkommen att delta.

RMF – Rudbecks muslimska förening

Vi vill skapa en trygg mötesplats för elever oavsett religion och möjliggöra en dialog mellan muslimska elever och elever med andra religiösa bakgrunder. Vi arbetar även för att motarbeta fördomar och sprida kunskap om islam bland elever genom att arrangera roliga och lärorika evenemang för våra medlemmar. Vi främjar rättvisa och respekt och då vårt centrala mål är att förena elever och skapa gemenskap kan alla elever bli medlemmar i vår förening.

info.rudbecksmf@gmail.com

Sara Ali – Ordförande och ansvarig för ekonomiavdelningen
Müberra Kaplan – Sekreterare (viceordförande) och ansvarig för ärendeavdelningen
Tahani Hassano – Ansvarig för mediaavdelningen
Kausar Abdullahi – Ansvarig för informationsavdelningen
Fatme Kassem – Ansvarig för socialaeventsavdelningen

Rudbecks konstklubb

Rudbecks konstklubb är en grupp som fokuserar på de estetiska ämnena, framförallt bild. Gruppen samlas i bildsalen på onsdagar mellan klockan 13:30-17 för att rita, måla och skulptera m.m. Alla som vill får komma och skapa! Syftet med gruppen är att träffas och umgås och göra skapandet möjligt och tillgängligt.

Mobilnummer och e-post till Johan:
076-416 29 73 / ekc205@edu.sollentuna.se
Mobilnummer och e-post till Erik:
070-092 45 52 / erik@musikboden.se