kurser_webb

Våra kurser

Du som läser ett studieförberedande program på Rudbeck får fritt välja kurser i vårt stora kursutbud. Vi har inte ett förutbestämt fördjupningspaket som många andra gymnasieskolor har.

I februari i årskurs 1 gör du ditt val av inriktning och väljer fördjupningskurser och kurser till det individuella valet. Kursutbudet då det gäller programfördjupningen varierar beroende på vilket program du läser, men antalet kurser du kan välja på är ungefär detsamma oavsett program. Läsåret 2016/2017 kan till exempel elever från Naturvetenskapsprogrammet välja sin programfördjupning bland 67 kurser.

Utbudet av kurser till det individuella valet är samma för alla program. Läsåret 2016/2017 kan eleverna välja sitt individuella val bland 133 kurser! Vårt utbud av kurser kan variera något från år till år.

På vårt yrkesförberedande program, El- och energiprogrammet, ingår ett förutbestämt fördjupningspaket. Det individuella valet väljer du från vårt stora kursutbud.

Inför läsåret 2016/2017 kunde eleverna välja sitt individuella val bland 133 kurser!

Kursutbud

Här hittar du alla valbara kurser som vi erbjuder som programfördjupning och individuellt val. När du klickar på kursens namn så länkas du vidare till kursbeskrivningen på www.skolverket.se