Till nyhetslistningen

Information kring antagning, brevutskick med mera

Skolstart

Under veckorna 28, 29 och 30 är skolan stängd och då besvaras inga telefonsamtal eller mail. Vi hänvisar då till kontaktcenter i Sollentuna kommun, tel: 08-579 210 00. Alla frågor som handlar om antagningen till gymnasiet besvaras av Gymnasieantagningen Storsthlm. Se www.gyantagningen.se för information om telefonnummer och telefontider.

Är du antagen till Rudbeck kommer du att få ett brev hemskickat under vecka 32. Där får du information om uppropstider med mera. Elever i årskurs 1 börjar den 20 augusti. Om du blir antagen vid andra reservantagningen kommer vi inte att hinna skicka ett brev till dig. Då hänvisar vi dig till vår webbsida för att få information om uppropstider med mera.

Du som vårdnadshavare till ny elev kommer att få ett brev hemskickat under vecka 33. Då får du inloggningsuppgifter till skolans lärplattform Schoolsoft. Alla vårdnadshavare till elever i årskurs 1 kommer att bjudas in till föräldramöte i början av september. Inbjudan till detta skickas ut separat.

Du som börjar i årskurs 2 och 3 kommer att få ett brev hemskickat under vecka 32. Då får du information om skolstarten som är den 21 augusti. Det schema du kan se i Schoolsoft i början av augusti är preliminärt och kan komma att ändras fram till skolstarten.

Vi önskar er en trevlig sommar!