Till nyhetslistningen

Öppettider under sommaren, info om antagning, brevutskick med mera

Skolstart

Öppettider under sommaren, info om antagning, brevutskick med mera

Under sommarveckorna brukar vi får många samtal, bland annat om antagningen till gymnasiet. Här nedan följer information kring våra rutiner nu under sommaren.

Under veckorna 28-30 är skolan stängd och då besvarar vi inga telefonsamtal eller mail. Vi hänvisar då till kontaktcenter i Sollentuna kommun, tel: 08-579 210 00. Alla frågor som handlar om antagningen till gymnasiet besvaras av Gymnasieantagningen STORSTHLM. På Gymnasieantagningens sida https://gymnasieantagningen.storsthlm.se/ finns information om deras kontaktuppgifter och telefontider.

Information till antagna elever

Är du antagen till Rudbeck kommer du att få ett brev hemskickat under vecka 31. Där får du bland annat information om skolstarten och upprop. Elever i årskurs 1 börjar måndagen den 16 augusti. Om du blir antagen vid andra reservantagningen kommer vi inte att hinna skicka ett brev till dig. Då hänvisar vi dig till rudbeck.se för att få information om uppropstider med mera.

Information till vårdnadshavare

Du som vårdnadshavare till ny elev kommer att få ett brev hemskickat under vecka 32. Då får du information om skolans lärplattform Schoolsoft, blanketter och annat. I början av september kommer vi att ha ett föräldramöte. Inbjudan och mer information kommer att publiceras på Schoolsoft.

Information till dig som börjar årskurs 2 och 3

Du som börjar i årskurs 2 och 3 kommer att få ett mail under vecka 31. Då får du information om skolstarten som är tisdagen den 17 augusti. Det schema du kan se i Schoolsoft fr.o.m den 13 augusti är preliminärt och kan komma att ändras fram till skolstarten.

Vi önskar er en trevlig sommar!