Ansökan till årskurs 2 och 3

Ansökan om plats till årskurs 2 och 3 på Rudbeck

• Vi är en populär skola med högt söktryck och vi fyller samtliga platser i årskurs 1. Vi har inget intag under läsåret, vi tar endast in elever vid skolstart i augusti. Ibland händer det att några enstaka platser blir lediga till exempel på grund av skolbyte, flytt eller utlandsstudier. Om du är intresserad av att börja hos oss i årskurs 2 eller 3 så fyller du i nedanstående ansökan och skickar den till oss senast den 15 juni 2021. Innan den 27 juni ger vi dig besked om du har fått en plats hos oss. Välkommen med din ansökan!
  • Nuvarande utbildning

• Önskad utbildning

• Bifogade filer

• Du måste komplettera din ansökan med de betyg du fått under pågående läsår - ett sk utdrag ur betygskatalogen. Detta dokument kan du inte själv skriva ut utan måste fråga efter på din nuvarande skola. Observera att det ska vara undertecknad av ansvarig skolpersonal. Utdraget mailar du senast 18 juni till studievägledaren för det program du sökt. Här hittar du mailadresser till våra studie- och yrkesvägledare.
  • Genom att klicka på knappen "Skicka" bekräftar du att du har tagit del av Rudbecks information om behandling av personuppgifter. Du visar även att du samtycker till Rudbecks rutiner och villkor för behandling av personuppgifter.