Öppet hus 2021 – i digitalt format

Vad roligt att du är intresserad av Rudbeck, välkommen in till vårt digitala Öppet hus! Här kommer du att hitta en mängd information om oss, om alla våra program och hur det är att plugga här på Rudbeck.

Normalt sett brukar runt 1500 personer besöka vårt Öppet hus under en lördag i januari. Självklart hade vi helst av allt även velat träffa dig här hos oss, men då vi följer riktlinjerna kring folksamlingar och sammankomster så har vi valt att ha vårt Öppet hus i digital form.

Nu kan du istället ta del av all information hemifrån, under flera veckor dessutom. En fördel är som sagt att du inte behöver inte boka in en speciell dag för att besöka vårt Öppet hus. Å andra sidan kan du inte vara här på plats och uppleva den härliga stämningen som vi har hos oss. Vi hoppas ändå kunna förmedla en del av vår Rudbeckskänsla till dig – energi, glädje och engagemang! Du kommer också att kunna titta på filmer, se bilder inifrån skolan och läsa vår programkatalog. Vi kommer att ha vår chat öppen under vissa tider och då kommer du att kunna chatta med bland andra våra studie- och yrkesvägledare.

Vårt digitala Öppet hus kommer att vara öppet från den 18 december 2020 till den 15 februari 2021. All information kommer att finnas här på hemsidan.