Välkommen till vårt digitala Öppet hus

Filmer om våra program

Välkommen till vårt Öppet hus!

Vad roligt att du är intresserad av Rudbeck! Här hittar du en mängd information om oss, om alla våra program och hur det är att plugga här på Rudbeck.

Normalt sett brukar runt 1500 personer besöka vårt Öppet hus under en lördag i januari. Självklart hade vi helst av allt även velat träffa dig här hos oss, men nu behöver vi hålla avstånd så därför har vi valt att ha vårt Öppet hus i digital form.

Nu kan du istället ta del av all information hemifrån, under flera veckor dessutom. En fördel är som sagt att du inte behöver inte boka in en speciell dag för att besöka vårt Öppet hus. Å andra sidan kan du inte vara här på plats och uppleva den härliga stämningen som vi har hos oss. Vi hoppas ändå kunna förmedla en del av vår Rudbeckskänsla till dig – energi, glädje och engagemang! Du kan titta på filmer, se bilder inifrån skolan och läsa vår programkatalog. Vi har vår chatt öppen under vissa tider och då kan du chatta med bland andra våra studie- och yrkesvägledare.

Vårt digitala Öppet hus kommer att vara öppet från den 18 december 2020 till den 15 februari 2021.

 

Finns även som syntolkat

 

Våra program

Hitta till Rudbeck


 

Med SL

Åk med pendeltåg och kliv av vid Sollentuna station. Resan tar 16 min från Stockholm City och 12 min från Upplands Väsby. Därefter tar du buss 520 eller 527 till Rudbecksskolan alternativt buss 525 eller 607 till Edsbacka. Bussresan tar ca 5 min.

Planera din resa med SL:s reseplanerare och skriv Rudbecksskolan eller Edsbacka som mål, så får du förslag på vilka bussar som passar din resa bäst.

Vill du veta mer om Rudbeck?

Fyll i formuläret om du vill få vår programkatalog hemskickad eller om du önskar bli kontaktad via e-post/telefon.